Sumo pakken junior Groningen

75.00
298
 
Sumo pakken Junior Groningen.

Sumoworstelen huren? Wij verhuren zowel de junior als de kinderen sumo worstel pakken, de deelnemers voelen zich echte oosterse sumoworstelaars. De moeilijkheid van het spel is om je evenwicht te bewaren en al worstelend je tegenstander op de mat te werken.
Er zijn zowel kinder- en volwassen sumopakken.
De sumo pakken zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten.
Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze sumopakken altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze sumopakken nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.
Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle sumopakken aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle sumopakken tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Sumopakken Huren? Huur de sumopakken bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland
Haalt u de sumopakken zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de sumopakken dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de sumopakken bezorgd wordt, dan is dat mogelijk tegen een geringe meerprijs.

sumopak huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij de sumopakken. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Sumo pakken huren of een offerte aanvragen
Wilt u de sumopakken huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen sumopakken
Omschrijving
Sumoworstelen is inclusief:
Mat
Afmetingen
Ø 5 meter
Benodigde vrije ruimte
Ø 6 meter
Transportafmetingen
L.2,4 x B.1 x H.1 meter
Gewicht
75 kg
Doelgroep
Van 5 tot 14 jaar junior sumopakken

Vanaf 15 jaar senior sumopakken