Gladiatorenspel

95.00
176
 

Gladiatorenspel


De deelnemers staan op een verhoging met een onhandige buis in de handen. Het is de bedoeling om je tegenstander van zijn voetstuk af te krijgen. Als je dan uiteindelijk toch komt te vallen, kom je zacht op het luchtkussen terecht.
Wie kan het beste zijn evenwicht bewaren en blijft op zijn voetstuk staan? Dit gladiatorspel is ideaal als toevoeging voor de zeskampspellen of voor uw evenementen, kijkt u eens bij onze pakketten!

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze attracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze attracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.
Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.

Tevens voldoen alle attracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle attracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Gladiatorspel Huren? Huur het gladiatorspel bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u het gladiatorspel zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het gladiatorspel dan bespaart een aardig bedrag!
Wenst u dat het gladiatorspel bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het gladiatorspel op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Het gladiatorenspel huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij het gladiatorspel. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Gladiatorspel huren of een offerte aanvragen
Wilt u het gladiatorspel huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Huurprijs

€ 95,-Producteigenschappen
Omschrijving
Gladiatorenspel is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspel (op verzoek)
Afmetingen
L.7 x B.5 x H.3 meter
Benodigde vrije ruimte
L.9 x B.7 x H.3 meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,5 x B.1 x H.1 meter
Gewicht
115 kg
Doelgroep
Vanaf 7 jaar