Zeskampspellen

Zeskamp spellen

Hieronder ziet u onze ruime keus aan zeskamp spelletjes, deze zeskamp spelletjes worden vaak gebruikt als kleine onderdelen tijdens een zeskamp of sportdag of een personeelsfeest. Zoals u van ons gewend bent zijn ook onze zeskamp spelletjes altijd goed verzorgd, van het hoogste kwaliteit en na elke reservering worden de spellen dan ook nagekeken en schoon gemaakt. Wij verhuren onze zeskampspellen meestal in combinatie met enkele zeskamp attracties of in de losse verhuur en zoals u van springkussenverhuur Groningen gewend bent altijd tegen de beste service en tegen de scherpste prijzen!
Per stuk huren? Geen probleem natuurlijk, maar klik hier voor onze zeskamppakketten en ontvang een enorme korting! Dit geld zelfs al voor onze kleinste zeskampspellen pakketen.
Zeskamp spelletjes huren samen met begeleide of de grotere attracties:
Combinatie verhuur is de huurprijs inclusief de op- en afbouw van de zeskampspellen in combinatie met een attractie die al door ons compleet verzorgd wordt. Klik hier voor de diverse combinatiepakketten.

Zeskamp spellen huren of een offerte aanvragen
Wilt u de zeskamp spellen huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie.