Besparing 40%

Voetbalschietschijf

Adviesprijs: 75.00
45.00
U bespaart: 30.00 (40%)
312
 
Voetbalschietschijf

Deze attractie doet het erg goed tijdens een personeelsfeestje of een zeskamp, het maakt namelijk niet echt uit of je kan voetballen of niet.

De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze voetbalspelen altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze voetbalspelen nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.
Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle voetbalspelen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle voetbalspelen tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Voetbalschietschijf Huren? Huur het levend tafelvoetbal bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND
Haalt u de voetbalschietschijf zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de voetbalschietschijf dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de voetbalschietschijf bezorgd wordt, dan helpen wij u mee de voetbalschietschijf op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De voetbalschietschijf huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij de voetbalschietschijf. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Voetbalschietschijf huren of een offerte aanvragen
Wilt u de voetbalschietschijf huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Producteigenschappen
Omschrijving
voetbalschietschijf is inclusief: blower
Afmetingen
L.3m x B.75 x H.4 meter
Benodige vrije ruimte
L.40 x B.1 x H.5 meter
Transportafmetingen
40 kg
Benodige stroom 1100 wat 220 vold
Tips

Doelgroep
Vanaf 7 jaar