Besparing 36%

Stropdasje schieten Groningen

Adviesprijs: 70.00
45.00
U bespaart: 25.00 (36%)
294
 
Stropdas schieten voetbalattracties

Stropdas schieten is een leuke spannende activiteit, probeer de bal als eerste of zo vaak mogelijk tegen de stropdas aan te schieten.

De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s.

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze voetbalspelen altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze voetbalspelen nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen
komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle voetbalspelen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen.
Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle voetbalspelen tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!

Stropdas schieten Huren? Huur het stropdasje schieten bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND
Haalt u het stropdas schieten zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het stropdas schieten dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het stropdas schieten bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het stropdas schieten op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Het stropdas schieten huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij het stropdas schieten. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Stropdas schieten huren of een offerte aanvragen
Wilt u het stropdas schieten huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Producteigenschappen
Afmetingen
L.3 x B.4 x H.5,5 meter
Benodigde vrije ruimte
L.4 x B.5 x H.5,5 meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1 x B.0,7 x H.0,7 meter
Gewicht
45 KG
Doelgroep
vanaf 5 jaar