Besparing 20%

Snelheidsmeter / Dikke Bertha Groningen

Adviesprijs: 50.00
40.00
U bespaart: 10.00 (20%)
256
 
Snelheidsmeter / Dikke Bertha.

Snelheidsmeter, dikke bertha is te gebruiken bij uw voetbal, hockey, tennis, volleybal of honkbal evenement. Tevens in combinatie te gebruiken bij één van onze andere voetbalspelen.
De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s.
Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze voetbalspelen altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze voetbalspelen nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen
komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle voetbalspelen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle voetbalspelen tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!

Snelheidsmeter Huren? Huur de dikker bertha bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND
Haalt u de snelheidsmeter zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de snelheidsmeter dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de snelheidsmeter bezorgd wordt, dat is mogelijk tegen een geringe meerprijs.

De snelheidsmeter huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij de snelheidsmeter. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Snelheidsmeter huren of een offerte aanvragen?

Wilt u de snelheidsmeter huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.