Pannakooi Groningen

135.00
230
 
Pannakooi voetbalattraties Groningen

Pannakooi is razend populair, men speelt één tegen één waarbij subtiele voetbewegingen van groot belang zijn om te winnen.
De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze voetbalspelen altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze voetbalspelen nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle voetbalspelen aan alle
wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle voetbalspelen tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!

Pannakooi Huren? Huur de pannakooi bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND

Haalt u de pannakooi zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de pannakooi dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de pannakooi bezorgd wordt, dan helpen wij u mee de pannakooi op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De pannakooi huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij de pannakooi. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Pannakooi huren of een offerte aanvragen
Wilt u de pannakooi huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het
contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Producteigenschappen
Omschrijving
Pannakooi is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspel (in overleg)
Afmetingen
L.9 x Ø 6 x H.3 meter
Benodigde vrije ruimte
L.11 x Ø 7 x H.3 meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,2 x B.0,7 x H.0,7 meter
Gewicht
115 kg
Doelgroep
Vanaf 5 jaar