Besparing 49%

Levend voetbal Groningen

Adviesprijs: 195.00
100.00
U bespaart: 95.00 (49%)
196
 
Levend voetbal Groningen.

Levend voetbalspel wordt gespeeld met 2 teams van elk 6 personen. Iedere speler heeft een vaste positie in het veld. Voor een goed resultaat is de samenwerking van groot belang.

Deze attractie doet het erg goed tijdens een personeelsfeestje of een zeskamp, het maakt namelijk niet echt uit of je kan voetballen of niet.
De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s.

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze voetbalspelen altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze voetbalspelen nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.

Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle voetbalspelen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle
voetbalspelen tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!

Levend voetbal Huren? Huur het levendvoetbal bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND
Haalt u het levend tafelvoetbal zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het levend tafelvoetbal dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het levend tafelvoetbal bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het levend tafelvoetbal op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Het levend tafelvoetbal huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij het levend tafelvoetbal. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Levendvoetbal huren of een offerte aanvragen
Wilt u het levend tafelvoetbal huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Levend tafelvoetbal is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspels (op verzoek)
Afmetingen
L.11 x B.7 x H.3 meter
Benodige vrije ruimte
L.16 x B.10 x H.3 meter
Benodige stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1.4 x B.1 x H.0,8 meter
Gewicht
110 kg
Doelgroep
Vanaf 7 jaar