Besparing 36%

Goalschieten schieten Groningen

Adviesprijs: 70.00
45.00
U bespaart: 25.00 (36%)
178
 
Goal schieten voetbalattracties

Goal schieten is een leuke spannende activiteit, probeer de bal als eerste of zo vaak mogelijk tegen de stropdas aan te schieten.

De Voetbalattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten en uiteraard voor alle feesten tijdens en rond de EK’s en WK’s. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze voetbalspelen altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit.
Vanzelfsprekend worden onze voetbalspelen nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen
komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle voetbalspelen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle voetbalspelen tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!

Goal schieten Huren? Huur het stropdasje schieten bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND

Haalt u het goal schieten zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het goal schieten dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het goal schieten bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het goal schieten op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Het goal schieten huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om begeleiding te verzorgen bij het goal schieten. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Goal schieten huren of een offerte aanvragen
Wilt u het goal schieten huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Producteigenschappen
Omschrijving
Goal schieten is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
Afmetingen
L.3 x B.4 x H.2½ meter
Benodigde vrije ruimte
L.5 x B.6 x H.2½ meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1 x B.0,6 x H.0,6
Gewicht
45 kg
Doelgroep
Vanaf 5 jaar