Tobbedansen spektakel Groningen

235.00
305
 
Tobbedansen spektakel.

Bij deze tobbedansbaan moeten de teams/deelnemers via een 5 meter lang klimnet de heuvel beklimmen, waarna ze met een tobbe al glijdend in het zwembad belanden.
De waterattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten.

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze waterattracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze waterattracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.

Tevens voldoen alle waterattracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle waterattracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Tobbedansen Huren? Huur het tobbedansen bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u het tobbedansen zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het tobbedansen dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het tobbedansen bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het tobbedansen op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.Tobbedansen huren of een offerte aanvragen
Wilt u het tobbedansen huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Tobbedansbaan is inclusief:
  • 2 tobbes
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspel (op verzoek)
Exclusief
  • 3000 liter water
  • Tuinslang met regelbare sproeikop en continue stromend water
Afmetingen
L.18 x B.4 x H.5 meter
Benodigde vrije ruimte
L.20 x B.6 x H.5 meter
Benodigde stroom
1x 1100 watt + 1x 1500 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,5 x B.1,2 x H.1,2 meter
Gewicht
250 kg
Doelgroep
Vanaf 5 jaar