Klimmuur klimwand Groningen

250.00
193
 
Klimmuur klimwand Groningen

Op onze spectaculaire klimmuur kan met twee personen tegelijk geklommen worden. Er zijn verschillende klimroutes aangegeven door grepen in verschillende kleuren. Hierdoor kan op elk gewenst niveau geklommen worden, of een wedstrijdelement aan gekoppeld worden.

De klimmuur behoort tot de beste publiekstrekkers en is door hun hoogte van 8,5 meter een uitstekend geschikt om reclame te maken voor eigen bedrijf of voor uw sponsor.

Zoals u van Funworld Attractieverhuur Groningen gewend bent zijn onze attracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze attracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.
Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.

Tevens voldoen alle attracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle attracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Klimmuur Huren? Huur de klimmuur bij Funworld Attractieverhuur Groningen, Drenthe en Friesland

Onze mobiele klimwand voldoen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen en zijn alleen te huur inclusief twee instructeurs.

Klimtoren huren of een offerte aanvragen
Wilt u de klimtoren huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen klimwand
Omschrijving
Mobiele Klimwand 8 meter hoog
Er kunnen 2 personen tegelijk om hoog klimmen
Begeleiding tegen meerprijs mogelijk
Afmetingen
L.7 x B.7 x H.8,5 meter
Benodigde vrije ruimte
L.9 x B.7 x H.9 meter
Gewicht
250 kg
Benodigde stroom 1x 1500 watt
Doelgroep
Vanaf 7 jaar