Bungeerun baan Groningen

125.00
167
 
Bungeerun baan.

Bij deze bungeerun een sportieve attractie strijden twee personen tegen elkaar, om zoveel mogelijk punten bij elkaar te rennen. De moeilijkheid is echter dat de deelnemers aan een elastiek vastzitten dat hen bij hun pogingen tegenwerkt.

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze attracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze attracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.

Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle attracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle attracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Bungeerun Huren? Huur de bungeerun bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u de bungeerun zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de bungeerun dan bespaart een aardig bedrag!
Wenst u dat de bungeerun bezorgd wordt, dan helpen wij u mee de bungeerun op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Bungeerun huren of een offerte aanvragen
Wilt u de bungeerun huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Producteigenschappen
Omschrijving
Bungeerun is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspel (op verzoek)
Afmetingen
L.10½ x B.4 x H.4 meter
Benodigde vrije ruimte
L.12½ x B.6 x H.4 meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,4 x B.1 x H.1 meter
Gewicht
150 kg