Bungee Trampoline Groningen

275.00
166
 
Bungee Trampoline Groningen

De Bungee Trampoline is een spectaculaire attractie voor sportieve en durvende deelnemers! Natuurlijk zitten de springers veilig met een veiligheidsgordel vast aan elastieken.
Door het springen op een speciale opblaasbare trampoline en de veerkracht van de elastieken kunnen er op deze Soft Bungee enorme hoge sprongen en spectaculaire salto's gemaakt worden, succes gegarandeerd!

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze attracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze attracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.

Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.

Tevens voldoen alle attracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle attracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Bungee trampoline Huren? Huur de bungee trampoline bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Onze bungee trampolines voldoen aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen en zijn te huur inclusief één instructeurs. Tevens is het mogelijk om de bungee trampoline zonder begeleiding te huren.

Bungee trampoline huren of een offerte aanvragen
Wilt u de bungee trampoline huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. reserveren) of een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan op toevoegen!

Producteigenschappen
Omschrijving
Bungee trampoline is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspel (bij verzorgd)
Afmetingen
L.6½ x B.6 x H.7 meter
Benodigde vrije ruimte
L.8½ x B.8 x H.7 meter
Benodigde stroom
1500 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,2 x B.1 x H.1 meter
Gewicht
150 kg
Doelgroep
Vanaf 6 jaar
Maximaal gewicht deelnemers is 90kg