Buikglijbaan 18 meter Groningen

150.00
165
 
Buikglijbaan spektakel.

Buikschuiven, deze mooie buikschuifbaan is een grote publiekstrekker doet het goed op menig evenement. De buikschuifbaan zal ingesmeerd worden met zeep en water, waarna de deelnemers proberen zo ver mogelijk te glijden over deze spectaculaire baan van maar liefst 18 meter.
De waterattracties zijn altijd erg populair en worden vaak ingezet voor zeskampen, sportevenementen, personeelsfeesten, megakinderfeestjes en bedrijfsfeesten. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze waterattracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze waterattracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.
Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle waterattracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle waterattracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Buikglijbaan Huren? Huur de buikglijbaan bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u de buikglijbaan zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de buikglijbaan dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de buikglijbaan bezorgd wordt, dan helpen wij u mee de buikglijbaan op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

200

Buikglijbaan huren of een offerte aanvragen
Wilt u de buikglijbaan huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Buikglijbaan is inclusief:
  • Blowers
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspels (op verzoek)
Exclusief
  • Tuinslang met regelbare sproeikop en continue stromend water
Afmetingen
L.18 x B.2.6
Benodigde vrije ruimte
L.25 x B.7 x H.7 meter
Benodigde stroom
1x 1500 watt (220V)
Transportafmetingen
(2x) L.1,8 x B.1,2 x H.1,2 meter


Gewicht
200 kilo
Doelgroep
Vanaf 5 jaar