Springkussen Speeleiland Octopus Groningen

145.00
275
 
Springkussen Speeleiland Octopus.

Deze mooie springkussen octopus is een speeleiland, een kinderdroom! Deze leuke octopus is met zijn tentakels verbonden aan 6 verschillende speelobjecten. De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje. Ze hebben altijd een ontzettende aantrekkingskracht op kinderen. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze springkussens altijd goed
verzorgt, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze springkussens nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle springkussens aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen.

Octopus Springkussen Huren? Huur je springkussens bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND
Haalt u het springkussen zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het springkussen dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het springkussen bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het springkussen op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De octopus springkussen huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om springkussenbegeleiding te verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Octopus Springkussen huren of een offerte aanvragen
Wilt u de springkussen octopus huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Springkussen octopus is inclusief:
  • Blowers
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspels (op verzoek)
Afmetingen
10 x H.3 meter
Benodigde vrije ruimte
12 x H.3 meter
Benodigde stroom
1500 watt (220V)
Doelgroep
3 tot 10 jaar