Springkussen piratenschip / boot Groningen

85.00
272
 
Springkussen piratenschip Groningen

Deze piratenschip springkussen is een middelgroot springkussen, waar ongeveer 6 tot 10 kinderen tegelijkertijd op kunnen springen.

De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje. Ze hebben altijd een ontzettende aantrekkingskracht op kinderen.

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze springkussens altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit,
vanzelfsprekend worden onze springkussens nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle springkussens aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen.

Springkussen Piratenschip Huren? Huur je springkussens bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND

Haalt u het springkussen zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het springkussen dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het springkussen bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het springkussen op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De springkussen Piratenschip huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om springkussenbegeleiding te verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Springkussen Piratenschip huren of een offerte aanvragen
Wilt u de springkussen Piratenschip huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.