Springkussen Mini pinguïn Groningen

50.00
271
 
Springkussen Mini pinguïn Groningen

Deze open springkussen is het kleinste luchtkussen in ons assortiment, waar ongeveer 4 tot 6 kinderen tegelijkertijd op kunnen springen. De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje.

Ze hebben altijd een ontzettende aantrekkingskracht op kinderen. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze springkussens altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze springkussens nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle springkussens aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen.

Mini pinguïn Springkussen Huren? Huur je springkussens bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND

Haalt u het springkussen zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het springkussen dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het springkussen bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het springkussen op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De mini pinguïn springkussen huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om springkussenbegeleiding te verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Mini pinguïn Springkussen huren of een offerte aanvragen
Wilt u de springkussen mini pinguïn huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Open springkussen is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
Afmetingen
L.4 x B.3 x H.1½ meter
Benodigde vrije ruimte
L.6 x B.5 x H.1½ meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,2 x B.0,7 x H.0,7 meter
Tips
Zeer geschrikt voor een eigen tuinfeestje met beperkte ruimte.
Gewicht
65 kg
Doelgroep
3 tot 10 jaar