Springkussen Koe Groningen

70.00
270
 
Springkussen Koe Groningen.

Deze springkussen koe is een groot springkussen, waar ongeveer 10 tot 15 kinderen tegelijkertijd op kunnen springen. De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje.

Ze hebben altijd een ontzettende aantrekkingskracht op kinderen. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze springkussens altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden
onze springkussens nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle springkussens aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen.
Springkussen koe Huren? Huur je springkussens bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND

Haalt u het springkussen zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het springkussen dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het springkussen bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het springkussen op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De springkussen koe huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om springkussenbegeleiding te verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Springkussen koe huren of een offerte aanvragen
Wilt u de springkussen koe huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Springkussen koe is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspel (op verzoek)
Afmetingen
L.5,2 x B.4 x H.5 meter
Benodigde vrije ruimte
L.7,2 x B.6 x H.5 meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,2 x B.1 x H.1 meter
Gewicht
100 Kg
Doelgroep
3 tot 16 jaar