Springkussen Jungle Groningen

70.00
268
 
Springkussen jungle overdekt springkussen

Deze mooie overdekte jungle springkussen is een middelgroot springkussen, waar ongeveer 6 tot 10 kinderen tegelijkertijd op kunnen springen. De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje.

Ze hebben altijd een ontzettende aantrekkingskracht op kinderen. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze springkussens altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze springkussens nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle springkussens aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Kijkt u ook eens bij het jungle thema pakket. Een voordelig pakket speciaal voor u samengesteld!

Jungle Springkussen Huren? Huur je springkussens bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN

Haalt u het springkussen zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het springkussen dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het springkussen bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het springkussen op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De jungle springkussen huren op basis van begeleiding.
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om springkussenbegeleiding te verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Springkussen jungle huren of een offerte aanvragen.
Wilt u de springkussen jungle huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Springkussen jungle is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspel (op verzoek)
Afmetingen
L.5,2 x B.4 x H.5 meter
Benodigde vrije ruimte
L.7,2 x B.6 x H.5 meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,2 x B.1 x H.1 meter
Gewicht
100 Kg
Doelgroep
3 tot 16 jaar