Springkussen Clown Multiplay Groningen

90.00
266
 
Springkussen Clown Multiplay.
5,2 x 5,0 x 3,2 m (LxBxH)


Deze springkussen koe is een groot springkussen, waar ongeveer 6 tot 10 kinderen tegelijkertijd op kunnen springen. Tevens heeft het springkussen leuke obstakels in het springkussen.


De springkussens zijn niet meer weg te denken bij een evenement of kinderfeestje. Ze hebben altijd een ontzettende aantrekkingskracht op kinderen. Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze springkussens altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze springkussens nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.

Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle springkussens aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen.

Springkussen clown multiplay Huren? Huur je springkussens bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN DRENTHE FRIESLAND
Haalt u het springkussen zelf op bij Attractieverhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het springkussen dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het springkussen bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het springkussen op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

De springkussen clown multiplay huren op basis van begeleiding
Het is mogelijk bij Springkussenverhuur Groningen om springkussenbegeleiding te verzorgen. Informeert u naar de mogelijkheden om uw evenement, kinderfeest of megakinderfeestje te laten begeleiden.

Springkussen clown multiplay huren of een offerte aanvragen

Wilt u de springkussen clown multiplay huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.