Sky-tubes / Sky-dancers Groningen

25.00
249
 
Skydancers

De skytubes of luchtslangen zijn ideale blikvangers voor een opening, evenementen, promotie en feest. Wij hebben 6 verschillende kleuren, waardoor u makkelijk een eigen kleurencombinatie kan samen stellen!

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze skydancers altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze skydancers nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik. Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle skydancers aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle skydancers tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Skydancers Huren? Huur een skydancer bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u een skydancer zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de skydancers dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de skydancer bezorgd wordt, dan helpen wij u mee de skydancer op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Skydancer huren of een offerte aanvragen
Wilt u de skydancer huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Producteigenschappen skydancer
Omschrijving
Skytubes in 6 kleuren

Skytubes Rood
Skytubes Wit
Skytubes Blauw
Skytubes Oranje
Skytubes Geel
Skytubes Groen

Skytubes is inclusief:
  • Blower
  • Stroomhaspel (op verzoek)
Skytubes is inclusief:
  • Blower
Stroomhaspel (op verzoek)
Afmetingen
L.1 x B.1 x H.6 meter
Benodigde vrije ruimte
L.5 x B.5 x H.6 meter
Benodigde stroom
750 watt (220V)
Transportafmetingen
L.0,6 x B.0,6 x H.0,7
Gewicht
15 kg