Start/Finish boog Groningen

125.00
283
 

Startboog, Finishboog & Welkomstboog


Maak in een klap duidelijk waar de Start of Finish plaats vind met deze boog of heet uw gasten welkom op uw locatie met onze opvallende welkomstboog.

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze attracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze attracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.

Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle attracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle attracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Start/finishboog Huren? Huur de start/finishboog bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u de start/finishboog zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de start/finishboog dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de start/finishboog bezorgd wordt, dan helpen wij u mee de start/finishboog op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Start/finishboog huren of een offerte aanvragen
Wilt u de start/finishboog huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Producteigenschappen
Omschrijving
Startboog, finishboog en welkomstboog is inclusief:
  • Blower
  • Grondharingen en touwen
  • Stroomhaspel (op verzoek)
Afmetingen
L.7 x B.5 meter
Benodigde vrije ruimte
L.7 x B.5 meter
Benodigde stroom
1100 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1 x B.0,5 x H.0,5 meter


Gewicht
45 kg