Sneeuwmachine Groningen

40.00
255
 
Sneeuwmachine Groningen
Op basis van water en schuim maakt onze sneeuwmachine voor uw evenement echte sneeuw, echter realiseer u dat deze sneeuw niet blijft liggen, tenzij deze in de winter buiten wordt gebruikt, wenst u een sneeuwdek binnen, dan adviseren wij u gebruik te maken van onze schuimmachine / schuimkanon.
Het bereik van de sneeuwmachine is ca. 5 meter.
Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze attracties altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze attracties nagekeken en schoon- gemaakt na elk gebruik.
Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle attracties aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle attracties tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Sneeuwmachine Huren? Huur de sneeuwmachine bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland
Haalt u de sneeuwmachine zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de sneeuwmachine dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de sneeuwmachine bezorgd wordt, dat is mogelijk tegen een geringe meerprijs.
Sneeuwmachine huren of een offerte aanvragen
Wilt u de sneeuwmachine huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vloeistof per liter
€5,00


Producteigenschappen sneeuwmachine
Verbruik : Half open : 5 liter per uur
Vol open : 5 liter per half uur
Omschrijving
Sneeuwmachine is inclusief:
  • Gebruikershandleiding
Afmetingen
L.0,5 x B.0,3 x H.0,3 meter
Benodigde stroom
500 watt (220V)
Tips

Gewicht
6 kg