Champagnefles

80.00
171
 
Champagnefles

Deze opblaasbare champagnefles is met of zonder ballonnen te gebruiken. Deze opblaasbare champagnefles is uitermate geschikt als openingsstunt voor uw bedrijfsopening of promotiestunt of wat dacht u van jubileum. In de champagnefles gaan 300 tot 500 helium ballonnen.
Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze opblaasfiguren altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze opblaasfiguren nagekeken en schoongemaakt na elk gebruik.
Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan. Tevens voldoen alle opblaasfiguren aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen.
Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle opblaasfiguren tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Opblaas champagnefles Huren? Huur de grote opblaasbare champagnefles bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u de champagnefles zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van de champagnefles dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat de champagnefles bezorgd wordt, dan helpen wij u mee de champagnefles op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs. Dit geld voor de champagnefles zonder ballonnen, maar zie hieronder voor begeleiding voor de champagnefles met helium ballonnen.
Opblaas champagnefles huren of een offerte aanvragen
Wilt u de champagnefles huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Huurprijs
€ 80


Producteigenschappen
Omschrijving
Champagnefles is inclusief:
  • Blowers
  • Grondharingen en touwen
  • Gebruikershandleiding
  • Stroomhaspels (op verzoek)
Afmetingen
Ø 2½ x H.8 meter
Benodigde vrije ruimte
Ø 4½ x H.8 meter
Benodigde stroom
750 watt (220V)
Transportafmetingen
L.1,2 x B.0,8 x H.0,8 meter
Gewicht
55 kg