Opblaasbaar 40 jaar verkeersbord Groningen

40.00
209
 

Opblaasbaar 40 jaar verkeersbord.


Leuk om deze grote opblaasbare verkeersbord in uw tuin te plaatsen. Dit is een zeer uniek verkeersbord, dat komt niet alleen door de leuke en opvallende uitstraling maar het bord maakt het u nog eens extra makkelijk en is super inzetbaar vanwege de bijgeleverde verwisselbare cijfers.

Zoals u van Springkussenverhuur Groningen gewend bent zijn onze opblaasfiguren altijd goed verzorgd, van de hoogste kwaliteit, vanzelfsprekend worden onze opblaasfiguren nagekeken en schoongemaakt na elk gebruik.

Dus bij springkussenverhuur Groningen komt u niet voor verassingen te staan.
Tevens voldoen alle opblaasfiguren aan alle wettelijke gestelde veiligheidseisen. Springkussenverhuur Groningen verhuurt alle opblaasfiguren tegen de scherpste prijzen en levert de beste service!
Opblaas Verkeersbord Huren? Huur de grote opblaasbare verkeersbord bij SPRINGKUSSEN VERHUUR GRONINGEN Drenthe Friesland

Haalt u het verkeersbord zelf op bij Attractie verhuur Groningen, zorgt u zelf voor het afhalen en terugbrengen van het verkeersbord dan bespaart een aardig bedrag! Wenst u dat het verkeersbord bezorgd wordt, dan helpen wij u mee het verkeersbord op te bouwen en af te breken tegen een aantrekkelijke prijs.

Opblaas Verkeersbord huren of een offerte aanvragen
Wilt u het verkeersbord huren of een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij hebben diverse afhaallocaties in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. U heeft de mogelijkheid uw reservering op te halen in Assen, Exloo, Veendam, Marum en Kolham.

De prijs is per 3 dagen, 1ste dag halen, 2de dag staan, 3de dag retour.

Producteigenschappen
Omschrijving
Verkeersbord is inclusief:
Blower
Grondharingen en touwen
Opzetinstructie
Afmetingen
Ø 3 x H.3,5 meter
Benodigde vrije ruimte
Ø 3,5 x H.4 meter
Prijzen zijn inclusief BTW