Abraham & Sarah

Abraham Sarah huren, dit kan al vanaf € 25,- !

Maak een gebeurtenis speciaal met deze Abraham of Sarah pop. Makkelijk online te bestellen. Hier vind u een ruim aanbod van onze Abraham en Sarah poppen. De beste en de voordeligste zoals mensen van Springkussen verhuur Groningen gewend zijn.

Nu nieuw in ons uitgebreide assortiment: De Abraham Bierpul, Abraham Biervat en de Sarah Wijnvat !!!! De hit van 2017 !! Het zal niemand meer ontgaan dat er iemand jarig is met deze spetterende en mooie feestfiguren.

Als een een Abraham of Sarah pop huurt dan krijgt u naast de pop een blower meegeleverd van 380watt of 950watt. Daarnaast zitten er haringen bij voor het vastzetten van de Abraham of Sarah pop. Voor het opzetten krijgt u van één van onze medewerkers een uitgebreide toelichting. Tevens kunt u thuis deze beschrijving nogmaals nakijken op de uitgebreide gebruikshandleiding die u bij de pop meegeleverd krijgt.

Het opzetten van een Abraham of Sarah pop is vrij eenvoudig en neemt +- 5 minuten tijd in beslag. Deze opblaasfiguren zijn gemaakt van de beste kwaliteit en kunnen tegen zon, regen, warmte en kou.

De Abraham en Sarah poppen zijn zeer makkelijk te vervoeren in een gewone auto. Zelfs in een kleine auto (Smart) is dit geen probleem. De Abraham en Sarah poppen zitten namelijk in een zak welke weinig ruimte in beslag neemt.

Wenst u een Abraham of Sarah te huren bij ons. Wij hebben diverse afhaallocaties in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe.
U heeft de mogelijkheid uw reservering op te halen in Assen, Exloo, Veendam, Marum en Kolham.

De prijs is per 3 dagen
, U kunt de 1ste dag de Abraham of Sarah pop halen, de 2de dag mag de pop staan tijdens het feest, de 3de dag kunt u de Abraham of Sarah pop weer retour brengen. Dit kan de hele dag.

Klik op de afbeelding voor uitgebreide informatie.

Nieuw bij onze hoofdvestiging in Kolham. Feestartikelen & kadoartikelen voor een geslaagd Abraham of Sarah feest!