Funworld Attractieverhuur Groningen


Funworld Attractieverhuur Groningen is een befaamd bedrijf en is al lange tijd actief in Groningen. Zowel voor jong en oud en hebben wij de meest spectaculaire binnenattracties als buitenattracties.

Wij hebben diverse afhaallocaties in de provincie Groningen, maar ook in Drenthe en Friesland.

Springkussen verhuur Groningen heeft een ruime keuze uit diverse kleine en grote springkussens / luchtkussens, hindernisbaan / stormbaan, opblaas abraham pop / en opblaas Sarah pop, zeskamp spelletjes en onze megafun rodeostier! Daarnaast staan die altijd voor schoon en goed gekeurde springkussens.

Daarnaast onze supersnelle buikschuifbaan Groningen van maar liefst 18 meter lang, daarmee is onze buikschuifbaan de langste van het noorden.

Wij verhuren ook diverse Voetbalattracties in de provincie Groningen : zoals levend voetbalspel snelheidsmeter (dikke bertha), stropdasschieten, pannakooi Groningen en nog veel meer.
Deze attracties zijn eveneens uitstekend geschikt voor binnentrainingen!

Wilt u eens heerlijk worstelen, maar op een veilige manier dan zijn onze sumopakken Groningen hier bijzonder geschikt voor.

Wilt u zeker een witte kerst, dan brengen wij u graag onze sneeuwmachine onder de aandacht ook zeer geschikt voor een après-ski party.
Onze schuimmachine voor een schuimparty is altijd een superfeest.

Wenst u lekkers bij uw feest, feestje, opening of promotie, dan kunnen wij u daar ook in voorzien, wat dacht u van een suikerspinmachine, limonadekoe en/of popcornmachine en vele andere lekkere zaken kunnen wij u aanbieden tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen.

We kunnen inspelen op uw behoefte van elk evenement en feest.

Wij verzorgen naast alle bedrijfsevenementen, natuurlijk ook graag uw persoonlijk feest!

Wordt er iemand 50 jaar ? Verras hem of haar dan met een giga opblaasbare Abraham of opblaasbare Sarah pop die al te huur zijn voor slechts € 25,- ! Ook voor een andere jubileum hebben wij een passende oplossing.

Dit is slechts een voorbeeld…. Is er een kindje geboren, laat dit dan de hele omgeving weten d.m.v. onze geboorte opblaasbare baby.

Uw huwelijk een bijzondere dag… wij verzorgen graag uw opblaasbare verrassing !
Nu ook te huur bij Funworld Attractieverhuur Groningen : partyverhuur zoals, statafel, biertafels, marktkraam huren enz.

U wilt iets bijzonders, dan bent u bij Springkussenverhuur Groningen, aan het juiste adres.
U megafeest of feestje, opening, promotiestunt,evenement of welk activiteit dan ook, wij verzorgen het graag voor en samen met u.

Zo kunnen we samen de ideale attracties bepalen voor al uw festiviteiten !

Funworld Attractieverhuur Groningen verhuurt attracties aan zowel bedrijven als particulieren en heeft voor beide doelgroepen een ruime keuze uit attracties.

Wij vinden het vanzelfsprekend dat elke attractie bij u veilig, stipt, kwalitatief en schoon af geleverd wordt.